WANVERTONING JO15-2 TEGEN LAAGVLIEGER FLERINGEN JO15-1

KOSC JO15-2 heeft in zijn 7e competitiewedstrijd dure punten verspeeld, op ons hoofdveld werd met 1 – 1 gelijkgespeeld tegen de nr. 10 Fleringen JO15-1.

Na een goede wedstrijdbespreking, waarin we nog eens onderstreepten dat we vanmorgen een superscherp en geconcentreerd JO15-2 aan het werk wilden zien begonnen de boys en girl na een prima warming-up ook uitstekend aan de wedstrijd. Na een kleine vijf minuten schoot Stef heel beheerst de 1 – 0 binnen. Dit na een prima actie en dito assist van Kars. In plaats van door te gaan en op zoek te gaan naar een verdubbeling van de score, sloop er echter gemakzucht en laksheid in het team. Er werd dus niet goed en zeer slordig gespeeld, waar we in de voorbereiding een beetje bang voor waren gebeurde helaas dus toch. Aangezien de gasten niet het niveau hadden om dit gelijk maar af te straffen bleef het tot aan de rust 1 – 0.

In deze rust aangegeven dat we dus zeer ontevreden waren over het vertoonde spel. Te veel jongens voetbalden veel te veel voor zichzelf en dachten niet aan het teambelang Gemakzucht voerde de boventoon en JO15-2 was voor ons totaal onherkenbaar. Ga lekker voetballen en laat zien dat je beter bent dan de tegenstander was het devies voor de tweede helft.

Maar jammer genoeg lukte dit ook de tweede helft niet echt. Er waren maar een paar spelers die echt hun normale niveau haalden, maar dit is natuurlijk veel te mager om een fatsoenlijke pot op de mat te leggen. De meeste spelers gaven vanmorgen niet echt thuis, speelden ver onder hun normale kunnen en waren allemaal één-mans bedrijfjes. Als team konden we het dit keer niet repareren of herstellen en dus viel op een gegeven moment voor de gasten de verdiende gelijkmaker. In de resterende tijd heeft het team het nog wel geprobeerd, maar het zat er vandaag ook gewoon totaal niet in. Dit leidde bij een paar spelers ook nog tot wat frustatie, waardoor we in de slotfase zelfs nog met een man minder kwamen te staan.

Al met al laat deze wedstrijd nog maar weer eens duidelijk zien dat we dit keer gewoon als team hebben gefaald. Hierdoor staan we na de uitstekende wedstrijden van de afgelopen weken weer even met beide beentjes op de grond. Laat dit in vredesnaam een goede leerschool voor de resterende wedstrijden zijn en laten we ons volgende week als team weer enigszins proberen te revancheren voor deze slechte beurt. Want we weten allemaal donders goed dat we veel beter kunnen dan dat we vanmorgen hebben laten zien.

Scoreverloop:
1 – 0 Stef 5e minuut
Rust
1 – 1 Speler Fleringen 50e minuut

Man of the match: Chris