WVF uit Zwolle opnieuw winnaar van het KOSC toernooi

Evenals vorig jaar is WVF de winnaar geworden van het KOSC toernooi. De ploeg uit Zwolle versloeg in de finale TLC uit Leek met 1-0. Het winnende doelpunt viel na een prima aanval vanaf de linkerkant. Hier werd de bal voorgetrokken en op de rand van de 16 meter kon de WVF aanvaller de hoek uitzoeken. Een mooi uitgespeeld doelpunt dat eigenlijk wel typerend was voor een deel van de wedstrijden tijdens het geslaagde toernooi. Voorzitter Toon Groeneveld complimenteerde dan ook het winnende elftal dat ook nog eens de beste speler van het toernooi leverde en dat was linkermiddenvelder Siemen ten Broeke. KOSC A1 goalie Niek Busscher werd uitgeroepen tot beste keeper. En de penaltybokaal werd een prooi voor Jan Peter Leuys van voetbalclub Winsum.
Groeneveld sprak na afloop ook zijn waardering uit voor de vele vrijwilligers, die het evenement dragen. Hij nam als voorbeeld Diederik Lohuis, waarop je nooit tevergeefs een beroep op hoeft te doen en ook buiten zijn ‘werk’uren zich beschikbaar stelde om hand – en spandiensten te verrichten. ‘Hij staat voor mij symbool voor al die andere vrijwilligers waar we ieder jaar weer een beroep op kunnen doen.
Tijdens het toernooi, dat een goed verloop kende, kwam ook wethouder Brand uit belangstelling nog even een kijkje nemen. Ook de feestavonden, verzorgt door Syb Grimberg, verliepen gezellig en de deelnemers genoten van de muziek en de onderlinge sfeer.

Voor meer foto’s zie de facebook pagina van het toernooi