Zaterdagmorgen omruilochtend kleding,

Zaterdag 5 september tussen 10:00 en 12:00 uur organiseert de kledingcommissie een speciale ‘omruilochtend’ in de KOSC kantine. Dit is bedoeld voor “niet passende” kleding die door KOSC (via sponsoring) aan spelers ter beschikking is gesteld.

*Voor jeugdspelers:*

Wanneer wedstrijdbroekjes niet passen, kunnen deze die dag zonder moeite geruild worden voor een andere maat. Voor (bedrukte) wedstrijdshirts en eventueel trainingspakken ligt dit wat lastiger maar horen we het deze ochtend graag als hier problemen zijn.

Hou er bij de shirts rekening mee dat het slim-fit shirts zijn. Dit zijn smalle modellen en horen wat ‘krap’ te zitten.

Witte trainingsbroekjes.
We hebben nog een grote doos vol met effen witte sportbroekjes voor eigen gebruik tijdens trainingen. Deze worden die ochtend verkocht voor €5 per stuk. Deze broekjes mogen niet gebruikt worden tijdens wedstrijden, maar zijn prima voor bijvoorbeeld trainingen. Op = op!

Wedstrijdsokken
Uiteraard kunnen tijdens de ruilochtend ook sokken tegen het gebruikelijke tarief worden gekocht. Er is weer voldoende voorraad.

*Voor jeugdtrainers: *
Voor de trainers geldt bovendien dat Cecile er die ochtend ook is, dus als er nog softshell jassen moeten worden ingeleverd / afgehaald, kan dat.

*Voor nieuwe leiders / trainers van selectieteams:*
We hebben nog een aantal grijze pakken / shirts / polo’s op voorraad. Wanneer je  deze kledingstukken nog niet hebt, kom langs dan verstrekken we je deze graag.