Zure en sneue nederlaag voor JO15-2

KOSC JO15-2 heeft óók zijn 3e bekerwedstrijd verloren, op ons KG was de nr.2 UD W. JO15-2 uiteindelijk met 1 – 2 te sterk.

Na een goede teambespreking begonnen de boys vol goede moed aan de wedstrijd.  In de beginfase waren de gasten uit Weerselo wel heel iets sterker en feller. In deze fase werd het, nadat aanvoerder Thijn veel te slap een cruciaal duel aanging, dan ook 0 – 1. Beide teams waren behoorlijk aan elkaar gewaagd en de boys van JO15-2 kwamen ook steeds beter en sterker in de wedstrijd.

In de rust aangegeven dat we zeker niet minder waren dan deze tegenstander. Met elkaar afgesproken dat we er met zijn allen nog een schepje bij op moeten doen. De boys hadden zelf ook wel degelijk in de gaten dat er een goed resultaat in zat vandaag.

Ook in de tweede helft ging het mooi gelijk op en waren we lichtjes de bovenliggende partij. Via Sajed, Mats, Yrjo en Hein verschenen we ook een paar x gevaarlijk voor het vijandelijke doel. Ook verdedigend stond het als een huis en was keeper Bilal zeer belangrijk met een paar cruciale reddingen. En in de 69e minuut viel dan ook eindelijk de dik en dik verdiende gelijkmaker. Na een prima vrije trap van Bart knalde Julian met een subtiel lobje de gelijkmaker tegen de touwen. Helaas konden we hier jammer genoeg niet lang van genieten, want in de blessuretijd wist hun spits de 1 – 2 te scoren.

Zure en onverdiende nederlaag voor JO15-2, maar de boys en technische staf kunnen trots zijn op de manier hoe ze zich met name in de tweede helft hebben gepresenteerd. Zit wel degelijk een stijgende lijn in en we kunnen dan ook met veel vertrouwen uitkijken naar de volgende wedstrijd. In Oldenzaal is dan De Esch JO15-3 de tegenstander en hopelijk pakken we dan wel de eerste punten van dit seizoen.