Zure, onverwachte en onnodige nederlaag voor KOSC JO15-2

KOSC JO15-2 heeft zijn 8e competitiewedstrijd onverwacht verloren van laagvlieger Losser JO15-6.

De gastheren hadden vanmorgen wel een hele ruime selectie en er liepen een aantal grote en sterke spelers in het veld die normaal gesproken wel uit de JO17 leken te komen. Desondanks kwamen de boys via een schitterend afstandschot van Julian toch op voorsprong. Een paar grote kerels zorgden ervoor dat we gingen rusten met een 3 – 1 achterstand.

In de rust heeft de technische staf aangegeven dat hun verdeding veel zwakker was dan hun aanval en dat we hier veel meer van moesten profiteren. En daarnaast moest er ook nog wel degelijk een schepje bij op om hier nog een resultaat te kunnen halen.

En in de tweede helft waren de boys van JO15-2 hier ook wel degelijk naar op zoek en voetbalden ze er wel echt voor. We leken opeens ook tegen een wat ander team te spelen. Echter waren de grootste en mooiste kansen niet aan Julian, Sajed, Ruben en Hein besteed. Een tiental minuten voor tijd maakte Hein het nog wel spannend 3 – 2. Maar in de slotminuut gooide één van hun aanvallers na een snelle en dodelijke counter de wedstrijd in het slot.

Zuur de aspiraties voor een topnotering maar even in de ijskast parkeren en met opgeheven hoofd verder proberen te gaan.

0 – 1 Julian 5e