Zuur verlies voor KOSC JO15-2

KOSC JO15-2 heeft helaas zijn 9e competitiewedstrijd verloren en daarmee jammer genoeg ook zijn ongeslagen status thuis verspeeld. Op ons hoofdveld was de nr. 4 BWO JO15-4 uiteindelijk met 1 – 2 te sterk.

De gasten uit Hengelo lieten vanaf het eerste fluitsignaal zien waarom ze zo hoog op de ranglijst staan. Bij hun was er wat meer fysieke kracht en werd er, met name op het middenveld en voorin, ook iets makkelijker gevoetbald. Wij lieten ons in de duels iets te makkelijk het kaas van het brood eten en kwamen na een kleine tien minuten dan ook op achterstand. Langzaam maar zeker gaven de boys toch wel wat meer tegengas en hierdoor kwamen we ook iets beter in de wedstrijd. Na een kleine 25 minuten kwamen we zelfs op gelijke hoogte. Door met zijn allen goed druk te zetten op hun wat mindere verdediging, veroverden we al vrij snel de bal en kwam Kars 1 op 1 met de keeper. Onze sterk spelende aanvoerder maakte geen fout en schoot beheerst de gelijkmaker tegen de touwen. BWO bleef het iets sterkere team, maar tot aan de rust gebeurde er vervolgens niet zo heel veel meer.

In de rust aangegeven dat er een tandje bij op moet en dat we iets meer kerels moeten worden in de duels. In balbezit vervolgens kiezen voor de makkelijkste oplossing en blijven voetballen. Zorg er met elkaar als team voor dat we hier thuis een resultaat halen, want dat is zeker mogelijk.

En in de tweede helft was de wedstrijd veel meer in evenwicht. Al vrij snel na rust kreeg Wessel een schotkans, maar zijn te magere inzet was een prooi voor de keeper. Ook de gasten uit Hengelo kregen een paar goede kansen, maar slaagden er gelukkig ook niet in om te scoren. Via de goed spelende Markus werden we vervolgens ook een paar keer erg gevaarlijk en een kleine tien minuten voor tijd had Wessel de winnende op zijn schoen, maar zijn inzet was net niet voldoende voor een doelpunt. Net op het moment dat beide teams wel konden leven met een puntendeling, kwam er een lange bal van achteruit die niet juist werd verwerkt door laatste man Dani. Vervolgens kon hun aanvaller alleen op Hugo af en die was helaas kansloos bij zijn overtuigende inzet 1 – 2.

Mede door het harde werken als team en betere spel in de tweede helft hadden de boys een puntje zeker wel verdiend vanmorgen, maar helaas zat dit er dit keer niet in. Volgende week kunnen we onze mouwen opnieuw opstropen want dan gaan we op bezoek bij titelkandidaat Zenderen Vooruit JO15-1.

0 – 1 Speler BWO 11e minuut
1- 1 Kars 24e minuut