Zware nederlaag voor JO15-2

Zonder de afwezigen Hidde (C), Mees, Mats en Guus, maar met invalspelers Hein, Haik en Stan afgesproken dat we geconcentreerd en fanatiek wilden beginnen. Ook gezegd dat we goed wilden communiceren in het veld. Helaas kwam van deze goede voornemens helemaal niets terecht, want de boys begonnen dramatisch slecht aan de wedstrijd. De gastheren waren voetballend en fysiek dan wel wat sterker, maar we gaven ze óók alle tijd en ruimte om te voetballen. We speelden als een kip zonder kop, alle duels werden verloren en afspraken werden niet nagekomen. Hierdoor stonden we bij rust al met 7 – 0 achter.

In de rust is de technische staf dan ook wel een beetje boos geworden. We stonden te voetballen als een stel kleuters, als een pupillenteam. Was ook behoorlijk stil in de kleedkamer en afgesproken dat dit veel en veel beter moest in de 2e helft.

En gelukkig was dit ook het geval, de boys beten veel meer van zich af en maakten af en toe ook eindelik eens een overtreding. Óók kregen we meerdere kansen om de score iets draaglijker te maken, maar helaas slaagden Joep, Stan en Tijn hier geen van allen in. Tegen het eind van de wedstrijd liep Twan een vervelende enkelblessure op en wisten de gastheren nog een drietal keren te scoren 10 – 0.

Man of the match: Joep