Kampioenswedstrijden komend weekend.

Net als vorige week kan komend weekend zowel bij de senioren als bij de jeugd een aantal teams kampioen worden. Het beloofd dus een mooi voetbalweekend te worden.

Om te beginnen speelt vanavond het Mannen 35+ team vanaf 19.30 uur op sportpark ’n Tooslag een 3 tal wedstrijden in hun poule. De voorgaande wedstrijden werden onder leiding van de spelcoaches Wim Kemperink en Alwie Peters allemaal gewonnen. Indien vanavond de te spelen wedstrijden ook in winst worden omgezet dan kan de kampioensvlag worden gehesen.  Zie de teampagina  op de KOSC website voor de actuele stand, het speelprogramma voor vanavond  en de teamfoto van deze matadoren. Heren succes en maak het niet te laat, morgen wacht de tuin..

Zaterdag zijn onze  jeugdteams aan de beurt. Waar KOSC JO19-1 het vorige week tegen sv de Lutte niet lukte ligt er vandaag de uitdaging om Wilhelminaschool te verslaan. De wedstrijd wordt gespeeld in Hengelo en begint om 12.30 uur. Wilhelminaschool bivakkeert op de 6e plaats met 5 gewonnen en 5 verloren wedstrijden. Alleen bij winst is het (ongeslagen) kampioenschap binnen. Bij een gelijkspel zijn ze afhankelijk van het doelgemiddelde van Sp. Glanerbrug. Heren succes, lekker voetballen dan komen de goals vanzelf.

Dan de KOSC/DTC’07 MO15-1. Dit meisjesteam bestaande uit speelsters van DTC en KOSC kan in meteen het eerste jaar van deze samenwerking kampioen worden. Maarrr, dan moeten ze in een “thuiswedstrijd” wel weten te winnen van de huidige koploper Avanti MO15-3. De meiden van Avanti staan namelijk nog 1 puntje voor op onze meiden. Dat beloofd morgen dus een ware strijd te worden. Om 10.15 uur wordt er afgetrapt op het kunstgras.  Dames succes en laat zien waar je vandaan kom. Vanaf het begin vol er op, dan gaat het vast lukken.  Voor de teamfoto en de actuele stand zien de teampagina.

KOSC JO11-1 heeft net als de meiden van MO15-1 de taak om van de huidige kolpoper te winnen. Quick’20 JO11-3 staat 3 punten los. Bij winst van onze jongens komen ze gelijk in aantal punten. En bij de pupillen heeft KOSC de afpraak dat we dan niet naar het doelgemiddelde kijken.  Ze zijn dus beiden kampioen. Dit team van getalenteerde en zeer gedreven jongens zal dus vanavond op tijd naar bed moeten om morgen fris en fruitig af te trappen. De wedstrijd wordt gespeeld bij Quick’20 en begint om 9.45 uur. Jongens en begeleiding, succes en laat in Oldenzaal zien waar je voor staat.

Zaterdag spelen zowel de MO17-1 en JO11-2 ook nog een belangrijke wedstrijd. Deze beide teams doen ook nog volop mee om het kampioenschap. Ze moeten beiden nog 2 wedstrijden spelen. Als ze die winnen dan kunnen de teams worden toegevoegd aan het toch al behoorlijke rijtje van kampioenen bij KOSC dit seizoen.
KOSC  JO11-2 speelt zaterdag thuis tegen Sv De Lutte JO11-2 om 9.00 uur en volgende week zaterdag ook thuis de eventuele kampioenswedstrijd tegen Losser JO11-4 om 10.00 uur.
KOSC MO17-1 speelt zaterdag een uitwedstrijd tegen SVO Twickel MO17-1 om 14.00 uur .  De meiden spelen  maandagavond de evt. kampioenswedstrijd uit tegen BWO MO17-2 om 20.00 uur. Dat wordt dus een druk weekend voor de dames. Uitgaan zit er dus niet in..
Allemaal veel succes.

Mochten de beide meidenteams kampioen worden dan hebben we voor KOSC de unieke situatie dat zowel het Vrouwenteam als ook de 2 meidenteams dit seizoen kampioen zijn geworden. Een puike prestatie dus en petje af voor de begeleiding van deze toppers. Het vrouwen/meisjesvoetbal zit landelijk, maar ook zeker bij KOSC in de lift. Voor het KOSC-bestuur dus de schone taak om dit zo te houden en hier goed in te faciliteren. Een eerste groep moeders heeft zich al aangemeld om kennis te maken met de voetbalsport. Goede berichten dus aan het vrouwenfront..

Tot slot is KOSC 4  het 2e seniorenteam dat de kampioensvlag kan hijsen. Ze zijn al officieus kampioen, maar in de laatste wedstrijd zondag tegen DTC willen ze dit bekrachtigen door ook deze wedstrijd te winnen. KOSC 4 is een team  van maar liefst 23 spelers dat bestaat uit een mix van spelers van middelbare leeftijd en een aantal jonge gasten. In de loop van het seizoen raakten ze goed op elkaar ingespeeld en werd de ene naar de andere overwinning behaald.  Ik weet zeker dat alle 23 spelers zondag aanwezig zullen zijn. Mannen succes en maak er een mooi feestje van.