Veel activiteiten in komende (feest)periode

De komende periode vindt bij of namens KOSC een groot aantal activiteiten plaats waarvan wij u alvast in kennis willen stellen:

Bingo:
Op woensdag 18 december vindt de laatste bingo van dit jaar plaats in de kantine. Dit keer dus in een Kerstdecor. Vanaf 13.30 uur zijn de deuren geopend. Om 14.00 uur wordt gestart met de Bingo. Iedereen is van harte welkom.

Kerstactie:
De kerstactie vindt dit jaar plaats op zaterdag 21 december. Tussen 10.00 uur en 17.00 uur komen leden van de club langs met enveloppen, waarin wel of geen ‘gelukslot’ is te vinden. De opbrengst van de Kerstactie is voor de jeugdafdeling van KOSC.

Zaalvoetbaltoernooi Jan ter Horst sr. bokaal:
Op zondag 29 december vindt alweer de 30e editie plaats van het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi. Vanaf 9.00 uur vinden de wedstrijden plaats in de klasse 3+4. ’s Middags worden de wedstrijden in de 1e en 2e klasse afgewerkt. Zie ook de Facebook pagina van het toernooi.

Kerstbomeninzamelactie t.b.v. de jeugd:

Op zaterdagmorgen 4 januari in het nieuwe jaar organiseert de jeugdafdeling van KOSC een nieuwe activiteit: de kerstbomenactie. Op deze dag trekken groepen jeugdleden, onder begeleiding van leiders en andere vrijwilligers, tussen 8.30 uur en 12.00 uur de wijken in om de overbodig geworden kerstboom tegen een vrije gift huis aan huis op te halen. Voor meer informatie zie de pagina op de website

KOSC- loop:
Eveneens op zaterdag 4 januari vindt de KOSC-loop plaats. De KOSC-loop is bestemd voor onder meer alle senioren leden en voor jeugdleden vanaf JO/MO11. De afstanden zijn 2,5 km, 5 km en 10 km. Aanvang is 14.00 uur, inschrijving geopend tot 13.30 uur. Nieuw dit jaar is de KIDSRUN voor de JO8 en JO9 spelers. Deze run start om 11.00 uur.
Zie de pagina op website voor de inschrijving en overige informatie.

Nieuwjaarsreceptie:

De Nieuwjaarsreceptie voor alle leden, vrijwilligers, donateurs, sponsors en supporters  van KOSC vindt plaats op zondag 5 januari. Kortom, iedereen die KOSC een warm hart toedraagt, is vanaf 11.00 uur van harte welkom om gezamenlijk een toast uit te brengen op het nieuwe jaar.

Nieuwjaarsborrel KOSC Business Club:
Op donderdag 23 januari vindt er voor de leden van de KOSC Business Club (KBC) een nieuwjaarsborrel plaats. Bij KBC-sponsor Heisterkamp drankenhandel op de Mors zal na een bedrijfsrondleiding worden getoost op een sportief en succesvol 2020. Aanvang 19.00 uur.